KOÇ HOLDİNGİN BAŞINA GEÇECEK İSİM BELLİ OLDU

KOÇ HOLDİNGİN BAŞINA GEÇECEK İSİM BELLİ OLDU
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç oldu.

Geçtiğimiz ay vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un yerine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ömer Koç getirildi. Mehmet Ömer Koç'tan boşalan Başkan Vekilliği görevine ise Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Ali Koç geldi.

Koç Holding'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Mehmet Ömer Koç'un, boşalan Başkan Vekilliğine ise Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Ali Koç'un seçilmesine karar verilmiştir".

ÖMER KOÇ KİMDİR?

Ömer Mehmet Koç (d. 24 Mart 1962; Ankara), Türk iş adamı. Koç Holding yönetim kurulu başkan vekilliği görevini yürüten Ömer Mehmet Koç; Rahmi Koç'un oğlu, Mustafa Koç'un kardeşi; Ali Koç'un ağabeyidir. Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliği görevini de yürütmektedir. Liseyi Robert Kolej'de, üniversiteyi ise Columbia University'de okumuş, daha sonra da aynı Columbia University'de işletme yüksek lisansı yapmıştır.Mustafa Koçun ani vefatının ardından Koç Holdingin yeni yönetim kurulu başkanı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.