Kocaeli'de 3 Yaşındaki Kızın Ayağı Asansörde Sıkıştı

Kocaeli'de 3 Yaşındaki Kızın Ayağı Asansörde Sıkıştı
Kocaeli'de 3 yaşındaki minik kız ablasıyla birlikte asansöre bindi. 3 yaşındaki kızın ayağı asansör kabini ile duvar arasındaki boşluğa sıkıştı.

Kocaeli'de 3 yaşındaki minik kız ablasıyla birlikte asansöre bindi. 3 yaşındaki kızın ayağı asansör kabini ile duvar arasındaki boşluğa sıkıştı. Küçük kızı sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay,Kocaeli,İzmit'e bağlı Körfez mahallesinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Kahya Kadın Caddesi üzerinde bulunan bir binada oturmakta olan Eroğlu ailesinin 3 yaşındaki kızı Sümeyye, ablasıyla birlikte eve çıkmak amacıyla binanın asansörüne bindi. Küçük kızlar iç kapısı olmayan asansör ile 5. kattaki evlerine çıktıkları sırada, 3 yaşındaki Sümeyye Eroğlu'nun ayağı asansör kabini ile duvar arasındaki boşluğa sıkıştı. Küçük kızın çığlıkları üzerine evlerinden çıkan apartman sakinlerinin durumu yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

KÜÇÜK KIZIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ

İtfaiye ekipleri olay yerine kısa sürede ulaştı.İtfaiye ekipleri 3 yaşındaki Sümeyye Eroğlu'nun ayağını sıkıştığı yerden kurtararak, küçük kızı 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. Küçük kıza olay yerinde ilk müdahaleyi yapan 112 Acil Sağlık ekibi, daha sonra Sümeyye Eroğlu'nu ambulansla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli'de 3 Yaşındaki Kızın Ayağı Asansörde Sıkıştı

Kocaeli'de 3 Yaşındaki Kızın Ayağı Asansörde Sıkıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.