Trabzonspor'da Güç Resmen Orta Sahada

Trabzonspor'da Güç Resmen Orta Sahada
Spor Toto Süper Lig'in bitimine son 8 hafta kala, sezonu iyi bir noktada bitirmek isteyen Trabzonspor'da orta sahaya yakın ilgi var.
Spor Toto Süper Lig'in bitimine son 8 hafta kala, sezonu iyi bir noktada bitirmek isteyen Trabzonspor'da orta sahaya yakın ilgi var. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın en güvendiği bölge olarak öne çıkan orta sahada, hazır isimler ve formda futbolcular yüzleri güldürüyor. Şu an için takımın en hazır bölgesi burası gözüküyor.

Nijerya Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'na gidecek olan Ogenyi Onazi'nin istekli ve hazır görüntüsü ilk göze çarpan detay oldu. Takımın genç yıldızları; Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı da diğer başarılı isimler...

Sosa da alıştı

Hem potansiyelleri hem de mevcut formlarıyla A Milli Takım'da da yer alan Okay ve Yusuf, Rıza Çalımbay'ın elindeki kadroda en güvendiği oyuncuların başında geliyor.

Takımın orta sahadaki yabancıları Jose Sosa, Juraj Kucka ve Matus Bero için de olumsuz bir durum bulunmuyor. Özellikle sezonun ikinci yarısında hem form hem de fiziksel ve kafa olarak Trabzonspor'a alışan Sosa, Rıza Çalımbay'ın her zaman iletişim kurduğu isimlerden biri...

Juraj Kucka ve Matus Bero da Çalımbay'ın forma vermekten çekinmediği ve her daim antrenmanlarda hazır durumda olan isimler olarak göze çarpıyor.



Onur, adını tarihe yazdırdı

Trabzonspor'da, son 9 yılda aralıksız en uzun süre kadroda bulunan ve en çok forma giyen isim olan kaptan Onur Recep Kıvrak, kulüp tarihine geçti.

2007-08 sezonundan itibaren Trabzonspor formasını giyinen ve bu sezon 23 maçta görev yapan Onur, 2002-03 ile 2008-09 sezonları arasında toplam 7 yıl aralıksız bordo-mavili takımın formasını giyen ve 259 maçta görev alan Hüseyin Çimşir'in ardından son 9 sezonda 234 maçta süre alarak adını Trabzonspor'un tarihine yazdırdı.

Bordo-mavili kulübün tarihinde en uzun süre kadroda bulunan ve maçlarda en çok görev yapan isim olarak ise şu anda Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini yürüten Şenol Güneş kayıtlarda yer alıyor. Güneş, 16 sezonda toplamda 534 karşılaşmada görev yaparak bu alanda uzun süre kırılamayacak bir rekora ulaşmıştı.

Aslan'ın belalıları

Ligde son 3 maçta Galatasaray'ı yenen Trabzonspor'da N'Doye, oynadığı 3 maçta 3, Yusuf Yazıcı da 2 maçta 2 gol atarak rakip fileleri boş geçmedi.

Bordo-mavililer, Cim-Bom karşısında en son yenilgisini 21 Şubat 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı karşılaşmada 2-1'lik sonuçla aldı. Karadeniz ekibi, ligde 764 gündür rakibi karşısında yenilgi yüzü görmüyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.