'Kolombiya çetesi', otomobilin lastiğini patlatıp 253 bin 500 lirayı çaldı

'Kolombiya çetesi', otomobilin lastiğini patlatıp 253 bin 500 lirayı çaldı
Adana'da evini sattıktan sonra tapu müdürlüğünden 253 bin 500 TL ile ayrılan adamın aracının lastiği patlatıldı. Lastikçiye giden genç adam, bir anlık dalgınlıkla arabasının bagajından 'Kolombiya çetesi' olduğu iddia edilen kişilere parasını kaptırdı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık olayı, 16 Kasım Pazartesi günü, merkez Seyhan ilçesine bağlı bir lastikçide meydana geldi. İddiaya göre, İrfan Yıldırım, evini satıp tapu müdürlüğünden ayrılırken 253 bin 500 lira parayı da 01 ZM 309 plakalı otomobilinin torpidosuna koydu. Genç adam otoparktan ayrılırken bir kişi arabasının sol arka lastiğini bıçakla kesti. Aradan geçen kısa bir süre sonra Yıldırım'ın yanında bulunan akrabası aracın lastiğinin patladığını fark etti.

Yıldırım da durumdan şüphelenip aracında para olduğu için lastiğini daha güvenilir olur düşüncesiyle Adana Valiliği'nin çevresinde bulunan lastikçiye götürdü. Lastikçiye giden Yıldırım parayı torpidodan çıkartıp bagaja koydu. Bu sırada başka bir şüpheli, Yıldırım ve akrabasının bir anlık dalgınlığından faydalanıp, bagajda bulunan 253 bin 500 lirayı alıp kaçtı. Parasının çalındığını fark eden Yıldırım, durumu polise bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.