Aykut Kocaman: "beyler Başka Çaremiz Kalmadı..."

Aykut Kocaman: "beyler Başka Çaremiz Kalmadı..."
Kritik Kayserispor maçı yaklaşırken, teknik direktör Aykut Kocaman Samandıra'yı adeta inletti.
Kritik Kayserispor maçı yaklaşırken, teknik direktör Aykut Kocaman Samandıra'yı adeta inletti. Futbolcularıyla sürekli konuşmalar yapan Sarı-Lacivertli takımın hocası, ilk yarıda 3-3 berabere kaldıkları maçı hatırlatarak, öğrencilerinden galibiyet istedi.

Kocaman'ın, "Kayserispor mücadelesi diriliş maçımız olacak, öyle çıkacağız. Bu lig her türlü sürprize açık. Tek seçeneğimiz kazanmak, başka çare yok. Alacağımız bir rövanş var" dediği öğrenildi. Sarı- Lacivertliler, ligin 10. haftasında Kadıköy'deki Kayserispor maçında 3-1 öne geçmiş ancak 90 dakika sonunda şok bir şekilde beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Gyan uzatmada atmıştı

68. dakikada Neto topu kendi filelerine gönderirken, Kayserisporlu Asamoah Gyan uzatmalarda Fenerbahçe'yi yıkan golü atmıştı. Kanarya, yarın zorlu deplasmanda kazanıp hem rövanşı almak hem de zirvedeki puan farkını azaltmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, ligde 3 maçtır rakibini yenemiyor.

Kadro belli gibi

Teknik direktör Aykut Kocaman, Kayserispor maçında sahaya süreceği ilk 11'i büyük ölçüde netleştirdi. Fenerbahçe'nin hocası Galatasaray derbisinden farklı olarak Mehmet Ekici ve Soldado'yu kenara çekmeyi düşünüyor. Ekici'nin yerine Aatif, Soldado'nun yerine ise Fernandao'nun forma giymesi bekleniyor. Aykut hoca tek kararsızlığı sağ bekte yaşıyor. İsla ile Şener arasında kimin tercih edileceği son idmanda belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.