Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Mazbatasını Alması Halaylarla Kutlandı

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Mazbatasını Alması Halaylarla Kutlandı
Tunceli'de Türkiye Komünist Partisi listelerinden girdiği seçimleri kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu, salı gününden bu yana devam eden tartışmaların ardından mazbatasını bu sabah aldı.

Tunceli'de Türkiye Komünist Partisi listelerinden girdiği seçimleri kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu, salı gününden bu yana devam eden tartışmaların ardından mazbatasını bu sabah aldı. Maçoğlu'nun mazbatasının alınmasından sonra halk kutlamalara başladı. Dersim Belediyesi'nin önünde halay çeken halk, renkli görüntülere sebep oldu.

DÖKTÜKLERİ TERİN VE MÜCADELENİN KARŞILIĞINI ALDIK

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamada Maçoğlu, uzun bir çalışmanın sonunda bugün döktükleri terin ve mücadelenin karşılığında mazbatalarını aldıklarını vurguladı.

"HERKESİN RAHAT GELEBİLECEĞİ BİR BELEDİYE OLACAK"

Maçoğlu, "Bu süreç içinde Dersim halkının, muhtemelen pazartesinden itibaren, belediyede yoğun bir karşılama yapacağımızı söylemek istiyorum. Bütün dostlarımızı, bütün arkadaşlarımızı, hiç kimseyi ayırt etmeden, herkesin çok rahat gelebileceği bir belediye ve kapıları açık olan belediye olacağını bugün de söylemek istiyorum" dedi.

İşte kutlamadan renkli görüntüler;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.