Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”
Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, yıllarca mevcut hükümet tarafından vatandaşların hizmeti için gönderilen paraların...

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, yıllarca mevcut hükümet tarafından vatandaşların hizmeti için gönderilen paraların karanlık güçlere ve onların uzantıları terör örgütlerine aktarıldığını belirterek, "Çok şükür artık o günler geride kaldı" dedi.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ile 1071 İmam Hatip Ortaokulundaki anasınıfı öğrencilerine boyama kitabı ve renkli boya kalemi dağıttı. Burada konuşan Soner Kırlı, ilçedeki tüm anasınıfı öğrencilerine yaklaşık 600 adet boyama kitabı ve renkli boyama kalemi hediye edileceğini söyledi. Kırlı, "Malazgirt Belediyesi olarak ilçedeki tüm anasınıfı öğrencilerimize, tüm bütçesi belediyemiz tarafından karşılanan boyama kitabı ve renkli boyama kalemi dağıttık. Yıllarca mevcut hükümetimiz tarafından vatandaşların hizmeti için gönderilen paralar, karanlık güçlere ve onların uzantıları terör örgütlerine aktarılmıştı. Çok şükür artık o günler geride kaldı. Malazgirt Belediyesi artık teröre değil eğitime destek veriyor. Şimdi vatandaşımız için belediyemize gelen paralar yine onlara ve onların geleceği çocuklarına yatırılıyor. İlçemizin birçok noktasında belediyemizin hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve eğitimi için belediye olarak var gücümüzle çalışıyoruz ve bu tempoyla da çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakam Kırlı, daha sonra beraberindekilerle Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Fen Lisesi, Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık) Lisesi ile Alparslan Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversiteye hazırlık kitabı dağıttılar. İlçedeki tüm liselerdeki 12. sınıf öğrencilerine 600 adet üniversiteye hazırlık kitabı dağıtacaklarını belirten Kırlı, "Bilindiği üzere yaklaşık bir yıldır Malazgirt Belediye Başkan Vekilliği de yapmaktayım. Bugün sizlere dağıtacağımız kitaplar, tamamıyla Malazgirt Belediyesi olarak veriyoruz. Belediyemizin siz öğrencilerimize yönelik kaynak kitap dağıtımı her zaman olacaktır. Yeter ki siz bu kitapları okuyun ve ilçemizin eğitim başarı oranını yükseltin. Tek düşüncemiz siz değerli öğrencilerimizin daha iyi okullarda okuyup, daha iyi mesleklerde görmek istediğimiz içindir. Sizler önce kendiniz için başarılı olun, sonra sizleri okutan aileleriniz için başarılı olun. Sizler, bizim evlatlarımızsınız. Çok kitap okuyun ve okudunuz kitapları anlamaya çalışın" ifadelerini kullandı.

Malazgirt Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, belediye olarak ilçede okuyan tüm 8'inci sınıf öğrencilerine kaynak kitap dağıttıklarını da ifade etti. Kırlı, "Bugün ilçedeki tüm 8'inci sınıf öğrencilerimize kaynak kitap dağıttık. Bu kitaplarımız, Malazgirt Belediyemiz tarafından karşılandı. Bu kitapları alırken Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan 8'inci sınıf öğretmelerimize danışarak ve ortak bir kararla aldık. Aldığımız kitapların bir tanesi soru bankası, bir tanesi de tüm dersler. Sınavlarda öğrencilerimizin başarılı olması için imkânlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Malazgirt Belediyesi olarak ilçemizin eğitim çıtasını yükseltmek için imkânları seferber etmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, boyama kitapları ve hazırlık kitaplarını ilçe genelindeki öğrencilere dağıttıklarını belirterek, "600 adet kaynak kitap ve 600 adet boyama kitabı ile yine 600 adet boyama kalemlerini Belediye Başkan Vekilimiz Soner Kırlı bizlere temin etti. Başkan vekilimize tüm Malazgirtli aileler adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

Kırlı: “Malazgirt Belediyesi Artık Teröre Değil Eğitime Destek Veriyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.