Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu

Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un (23) memleketi Konya'ya ateş düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un (23) memleketi Konya'ya ateş düştü. Bekar olan şehit Koç'un doğum gününün dün olduğu ve 2015 yılında astsubay olarak görevine başladığı öğrenildi

AİLE YIKILDI

Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesinde oturan annesi Fatma Zehra ve babası Ahmet Koç'a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Koç Ailesi çocuklarının şehadet haberi ile büyük üzüntü yaşadı.

DÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Şehit haberini alan yakınlarının akın taziyeye geldiği şehit evinin bulunduğu apartmana Türk Bayrağı asıldı. Bekar olan şehit Koç'un doğum gününün dün olduğu ve 2015 yılında astsubay olarak görevine başladığı öğrenildi.

Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.