Konyaspor, Akçay Ile Yollarını Ayırdı!

Konyaspor, Akçay Ile Yollarını Ayırdı!
Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay dönemi sona erdi! Süper Lig'de son olarak Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı. Atiker Konyaspor, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdık.
Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay dönemi sona erdi! Süper Lig'de son olarak Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı.

Atiker Konyaspor, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

İşte Konyaspor'un açıklaması;

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuz takımızın aldığı olumsuz sonuçları değerlendirmek için Kayserispor ile oynadığımız Süper Lig karşılaşmasının hemen ardından olağanüstü toplanmıştır.

Yönetim Kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde, Atiker Konyaspor Profesyonel Takımı Teknik Direktörü Sayın Mustafa Reşit Akçay ve yardımcılarıyla yolların ayrılması kararı alınmıştır.

2017-18 Süper Lig Sezonu'nun ilk 9 haftasında takımımızı çalıştıran Mustafa Reşit Akçay'a ve yardımcılarına kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.