Konyaspor, Jahovic Transferini Bitiriyor!

Konyaspor, Jahovic Transferini Bitiriyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Eto'o defterini kapatmasının ardından önce Rodallega ardından da Jahovic transferi için resmen devreye girdi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Eto'o defterini kapatmasının ardından önce Rodallega ardından da Jahovic transferi için resmen devreye girdi. 1.7 milyon euro çıkış opsiyonu olmasına rağmen Trabzonspor'un bırakmak istemediği Rodallega transferinden sonuç alamayan Konyaspor, rotasını Jahovic'e kırdı.

Uzun bir sözleşme karşılığında yüksek bir miktarda yıllık ücret talep ve Göztepe ile anlaşamayan Jahovic ile prensip anlaşmasına varan Konyaspor, Göztepe'ye 1.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

Jahovic, geçen sezon TFF 1'inci Lig'de transfer olduğu Göztepe'den yıllık 500 bin euro alıyordu. Yönetimin bir dönem adı Beşiktaş ile de anılan yıldız futbolcuya sözleşme uzatması için en fazla 750 bin Euro yıllık ücret önerdiği iddia edildi. Fiyatında iyileştirme isteyen 31 yaşındaki forvet, daha önce yaptığı açıklamada, "Yaşım ilerliyor. Kendi kariyerimi düşünmek zorundayım" demişti.

Jahovic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Göztepe, Demba Ba ile de 30 Ocak Salı günü düzenlenecek basın toplantısı ile resmi sözleşmenin altına imza atacak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.