Gürol Yer Güven Tazeledi

Gürol Yer Güven Tazeledi
Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Gürol Yer güven tazeledi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Eğitim Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir, Bilecik, Sakarya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, katip üyeliklerini ise Türk Tarım Orman-Sen Eskişehir, Kütahya Şube Başkanı Hüsnü Tuncer, Türk Diyanet Vakıf-Sen Eskişehir, Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Poyraz ve Türk Yerel Hizmet-Sen Üyesi Ergün Çakıcıer üstlendi.

Delegeler yoğun ilgi gösterdi

Toplantıda faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okunarak oybirliği ile kabul edildi. Delegelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurul toplantısında, ayrıca Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un mesajına da yer verildi. Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şube Başkanı Gürol Yer ve yönetimi güven tazeleyerek dört yıl süreyle Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube adına çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

"Taviz vermedik, bayrağı hiç düşürmedik"

Türk Eğitim- Sen Eskişehir 2 No'lu Şube Başkanı Gürol Yer, toplantıda yaptığı konuşmada, bundan dört yıl önce arkadaşları ile birlikte çıktığı meşakkatli yolda büyük bir mesafe kat ettiklerini belirterek, çok çalıştıklarını ifade etti. Taviz vermediklerini ve bayrağı hiç düşürmediklerini söyleyen Yer, "Bugün bu saatte, bu kürsüde, bu gönül huzuruyla sizlere hitap ediyorum. Geçmiş süreçte kalbini kırdığımız, birazcık da olsa üzülmesine sebep olduğumuz insanlarımız varsa lütfen haklarını helal etsin. Biz üzerimize aldığımız emaneti, samimiyetimizi ve imanımızı da katarak bugünlere getirmenin çabasını gösterdik. Bunun haricinde başka hiçbir gayemiz, başka hiçbir hedefimiz, başka bir amacımız yoktu" dedi.

"Hiç geri adım atmadık, hiç taviz vermedik"

Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullara sendikacılık yapmanın zorluklarına da değinen Yer, "Sendikacılık çok farklı bir olgu. Bazen gittiğimiz işyerlerinde bize öyle şeyler anlatılıyor ki, söylenenlere ben bile şaşırıyorum. "Bu sendikacılık değilmiş" diye. Ama işin aslı hiç öyle değil. 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası'na hitap eden memur sendikacılığı çok farklı bir formatta. Tamamen özveri gerektiren, samimiyet gerektiren zor bir iş. Son 15-16 yıllık dönemde zor bir süreçten geçiyoruz, zor bir sendikacılık yapıyoruz. Ama ona rağmen Türkiye Kamu-Sen çatısı altında Türk Eğitim-Sen mensupları olarak özellikle üniversitelerde ve Kredi Yurtlar Kurumu'nda biz hiç geri adım atmadık, hiç taviz vermedik. Bayrağı yere düşürmedik" ifadelerini kullandı.

Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No'lu Şubesi'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu: Gürol Yer, Süreyya Kaplan, Bekir Çapar, Gökhan Poyraz, Yaşar Keser, Saber Doğan, İbrahim Mergen.

Denetleme Kurulu: Halil Gökkaya, Semra Yıldız, Davut Kaplan, Alper Özmen, Muzaffer Alkış.

Disiplin Kurulu: Varol Ümit Uludağ, Hasan Kanarya, Soner Terzioğlu, Sibel Kurt Çiftçi, Ercan Başarır.

Merkez Genel Kurul Delegeleri: Hande Ayvaz, Gürol Yer.

Gürol Yer Güven Tazeledi

Gürol Yer Güven Tazeledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.