Beşiktaş Cenk Tosun'un Bonservisine Zam Yaptı!

Beşiktaş Cenk Tosun'un Bonservisine Zam Yaptı!
Bu sezon ligde, Avrupa'da ve milli forma altında attığı gollerle kariyerinin en zirve noktasında bulunan Cenk Tosun'un kıymeti arttı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, bu futbolcu için teklif beklemek yerine tam aksine sözleşmesini uzatmak ve yıllık ücretine zam yapmak için hareke.
Bu sezon ligde, Avrupa'da ve milli forma altında attığı gollerle kariyerinin en zirve noktasında bulunan Cenk Tosun'un kıymeti arttı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, bu futbolcu için teklif beklemek yerine tam aksine sözleşmesini uzatmak ve yıllık ücretine zam yapmak için harekete geçeceği belirtildi. Yaz transfer döneminde Cenk Tosun için 12-15 milyon euro arasında bir bonservis bedeline razı olan siyah-beyazlı yönetimin, şimdi ise 25 milyon euro istediği vurgulandı.

Attığı gollerle Avrupa basınında sürekli yer alan ve bir çok kulübün dikkatini çeken Cenk Tosun'un ise şu an için transferi düşünmediği, bunun yerine yakaladığı bu çizgiyi daha da yukarıya çıkartmak istediği ifade edildi.

Başarılı golcünün Premier Lig'i tercih ettiği ortaya çıkarken, Ada'dan gelecek tekliflerin hem kendisine hem de Beşiktaş'a katkı sağlayacak rakamlar olmasını menajerine ilettiği vurgulandı. Cazip teklifleri almadan önce bu futbolcuyla kontrat yenileyerek Türk futbolunun eşiğinde bulunan yabancı kısıtlamasına da önlem almak isteyen Başkan Fikret Orman'ın yakın çevresine, "Maşallah, Cenk Tosun müthiş bir sezon yaşıyor. Ben Mario Gomez gittiğinde panik olanlara 'Olsun Cenk Tosun' var demiştim. Bugün haklılığım bir kez daha ortaya çıktı. Cenk sadece futboluyla değil, yüreğiyle de pırlanta gibi bir çocuk. Onu bizden almak isteyen takımlar bedelini ödeyebilirlerse ve Cenk gitmek isterse alabilirler" dediği ortaya çıktı.

Cenk Tosun, hayal kırklığı ile sonuçlanan 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde attığı 5 golle takımın elemelerdeki en golcü oyuncusu oldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.