Köpeklerin saldırdığı yaşlı kadını ölümden komşuları kurtardı

Köpeklerin saldırdığı yaşlı kadını ölümden komşuları kurtardı
Çorum’un Kargı ilçesinde komşusuna gitmek için evinden çıktığı sırada mahalledeki başıboş 4 köpeğin saldırısına uğrayan yaşlı kadını ölümden komşuları kurtardı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde komşusuna gitmek üzere evden çıkan Rukiye Gedik'e sokakta yürüdüğü sırada köy içerisindeki başıboş köpekler saldırdı. Sokak köpekleri kendisini korumaya çalışırken yere düşen yaşlı kadını kol ve bacaklarından defalarca ısırdı. Bunun üzerine çığlıklar atmaya başlayan yaşlı kadını komşuları köpeklerin saldırısından kurtuldu. Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan yaşlı kadının kol ve bacaklarında derin ısırıklar ve morluklar meydana geldi. Kargı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gedik, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Akşam komşusuna gitmek için evden çıktığını belirten Rukiye Gedik, "Komşuma gitmek üzere evden çıktım. Mahallenin köşe başına geldiğim sırada orada olduklarını fark etmediğim köpekler bir anda üzerime saldırdılar. Köpeğin bir tanesi üzerime atlayınca dengemi kaybederek yere düştüm. Yere düşünce diğer köpekler de saldırmaya başladı. Ben onlarla mücadele ederken komşumun kardeşi Erdoğan Ünal sesimi duyarak yardımıma geldi ve köpekleri kovaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.