Köprüde Makas Atarken Kaza Yapan Trafik Magandasına 1002 Tl Para Cezası Verildi

Köprüde Makas Atarken Kaza Yapan Trafik Magandasına 1002 Tl Para Cezası Verildi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde makas atarak ilerlediği sırada aralarından geçtiği otomobil ile kamyonete çarparak takla atan otomobilin sürücüsüne bin 2 TL para cezası uygulandı. MAKAS ATARAK İLERLERKEN TAKLA ATMIŞTI Edinilen bilgilere göre, 22 Aralık 2018 tarih.

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde makas atarak ilerlediği sırada aralarından geçtiği otomobil ile kamyonete çarparak takla atan otomobilin sürücüsüne bin 2 TL para cezası uygulandı.

MAKAS ATARAK İLERLERKEN TAKLA ATMIŞTI

Edinilen bilgilere göre, 22 Aralık 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.10 sıralarında FSM Köprüsü üzerinde makas atarak ilerleyen otomobil, aralarından geçerken otomobil ile kamyonete çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atmıştı.

SÜRÜCÜ OTOMOBİLDEN SÜRÜNEREK ÇIKTI

Yaşanan kaza köprü trafiğini de tehlikeye sokmuştu. Takla attıktan sonra bir süre sürüklenen otomobilden sürünerek çıkan sürücü A.T. ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

"TEHLİKELİ ŞERİT DEĞİŞTİRMEK" SUÇUNDAN BİN 2 TL PARA CEZASI VERİLDİ

Kazadan şans eseri sağ kurtulan otomobil sürücüsü A.T.'ye Karayolları Trafik Kanunun 46/2-C maddesi uyarınca 'Aksine bir işaret bulunmadıkça, trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde (tehlikeli şerit değiştirmek) şerit değiştirmek' suçundan işlem başlatılarak bin 2 lira ceza kesildiği öğrenildi.

Köprüde Makas Atarak İlerleyen Trafik Magandasının Ölümden Döndüğü Anlar Kameralara YansıdıKöprüde Makas Atarak İlerleyen Trafik Magandasının Ölümden Döndüğü Anlar Kameralara Yansıdı Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.