"Kördüğün’’ Adlı Tiyatro Oyunu Tiyatro Severler İle Buluştu

"Kördüğün’’ Adlı Tiyatro Oyunu Tiyatro Severler İle Buluştu
Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen "Kördüğün" adlı tiyatro...

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen "Kördüğün" adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunda usta tiyatro oyuncuları tiyatro severlerle buluştu. Yönetmenliğini Tolga Yeter'in, müziklerini müzisyen ve oyuncu Kutsi'nin yaptığı Tiyatro Karnaval'ın yeni oyunu Kördüğünde; Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Akın, Yelda Serbes, Feyza Çipa, Vahit Atan, Nurşin Durmaz ve Tolga Yeter gibi isimler yer aldı.

"İnşallah daha nice yıllar bu tür güzel etkinliklerde buluşuruz"

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tiyatro festivali ile tiyatroseverlerin birbirinden değerli tiyatrocularla bir araya geldiğini belirten Belediye Başkanı Nihat Can, "Bu akşam da birbirinden değerli oyuncularımız bizlere anlamlı ve keyifli bir gece yaşattılar. Ben bu anlamda katkılarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her yıl düzenlediğimiz tiyatro festivallerine katılarak, bizleri yalnız bırakmayan tiyatro severlere de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice yıllar bu tür güzel etkinliklerde buluşuruz" ifadelerini kullandı.

Başlan Can, konuşmasının ardından sahne alan oyuncuları tebrik ederek, Bilecik topraklarından yapılan vazoları hediye etti.

Usta Sanatçı Nilgün Kasapbaşoğlu da tiyatro festivali kapsamında Bileciklilerle buluştuğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde emeği geçenlere teşekkür etti.

"Kördüğün’’ Adlı Tiyatro Oyunu Tiyatro Severler İle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.