Körfez’e 4 Yılda 400 Milyon Tl Yatırım

Körfez’e 4 Yılda 400 Milyon Tl Yatırım
KOCAELİ (İHA) – Sosyal belediyecilik ve yatırım belediyeciliği anlamında çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, 4 yılda hayata 400 milyon liralık...

KOCAELİ (İHA) – Sosyal belediyecilik ve yatırım belediyeciliği anlamında çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, 4 yılda hayata 400 milyon liralık yatırımı hayata geçirdi.

Körfez Belediyesi son 4 yılda hayata 400 milyon liralık yatırımı hayata geçirerek ilçenin çehresini değiştirdi. Yatırımlar içinde 32 milyon TL'ye tamamlanan ve eğitime başlanılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü, bölgeye ekonomik ve sosyal anlamda da hareketlilik getirdi. İki diğer vizyon proje Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi'nde de çalışmalarda sona doğru gelindi.

İlklere imza atan Körfez Belediyesi Suriye'nin Azez Kenti'ndeki Türkmen Köyü'nde 550 öğrenci kapasiteli 7 derslikli bir okul yaptırdı, eğitime başladı. Eğitim dışında; Kocaeli'nin en modern müftülük binası, cami, Kuran kursları, bilgi evleri, ozanlar çadırı, spor kompleksleri ve er meydanı gibi büyük projeler de tek tek hayata geçirildi. Büyük projeler tek tek hayata geçerken, halkın içinde olan Başkan Baran, yapılan projeleri vatandaşların talep ve önerilerine göre yön verdi.

Kamulaştırma çalışmaları ile İsmail Baran döneminde Körfez'e 600 dönüm yer kazandırılırken, Başkan Baran'ın talimatı ile bir yıl önce başlatılan "tasarruf tedbirleri" kapsamında kiralık araç dönemini tamamen sona erdirildi ve tamamı Körfez Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla belediyeye 100 yeni araç kazandırıldı.

Körfez’e 4 Yılda 400 Milyon Tl Yatırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.