KOSGEB'ten yüksek teknolojili ürüne 5 milyon TL destek

KOSGEB'ten yüksek teknolojili ürüne 5 milyon TL destek
KOSGEB’in Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı olan KOBİ Teknoyatırım’da başvuruların alınmaya başladığını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ’’Orta yüksek ve yüksek teknoloji alanındaki ürünlere 5 milyon TL’ye kadar destek vereceğiz’’ dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı olan KOBİ Teknoyatırım'da başvuruların alınmaya başlandığını açıkladı. Yenilenen destek sürecine ilişkin açıklamada bulunan Bakan Varank, programla Ar-Ge sonucu ortaya çıkan ürünlerin ticarileşmesini destekleyeceklerini kaydederek, ''Bu program sayesinde teknolojinin tabana yayılmasını, ülkemizin ihracatının artırılmasını hedefliyoruz. Orta yüksek ve yüksek teknoloji alanındaki ürünlere 5 milyon TL'ye kadar destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

''Bu programdan yararlanacak KOBİ'lere yüzde 100'e varan oranlarda destek sağlayacağız''

Varank, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı ile Ar-Ge sonucu ortaya çıkan ürünlerin ticarileşmesini desteklediklerinin altını çizerek, ''Bu program sayesinde teknolojinin tabana yayılmasını, KOBİ'lerin teknolojik üretim yeteneklerinin geliştirilmesini ve ülkemizin ihracatının artırılmasını hedefliyoruz. Bu programdan yararlanacak KOBİ'lere yüzde 100'e varan oranlarda destek sağlayacağız'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.