Köşklüçeşme Aynı Sofrada İftar Açtı

Köşklüçeşme Aynı Sofrada İftar Açtı
Gebze Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası, Köşlüçeşme Mahallesi'nde düzenlenen program ile devam etti.

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası, Köşlüçeşme Mahallesi'nde düzenlenen program ile devam etti.

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Köşlüçeşme Mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında topladı. Binlerce mahalle sakinin aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe yöneticileri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Başkan Köşker, iftara katılan çocuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Burada en güzel şekilde hep beraber iftarımızı açıyoruz. Bu sofranın artık bir aile sofrası olduğunu herkes biliyor ve katılım her geçen sene artıyor. İsraftan kaçınarak yiyelim içelim. Yanı başımızdaki, komşu ülkeleri görerek halimize şükür edelim. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemiz de Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Dolayısıyla tüm dünyadaki mazlumların haklarını savunan bir lidere sahibiz ve ona sahip çıkalım. Gebzemiz büyüyor, Kocaeli büyüyor, Türkiye büyüyor. Bu büyümenin devam etmesi temennisi ile hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah Ramazan Ayı'nı tamamlamayı Ramazan Bayramı'nı göstermeyi nasip etsin. Ramazan Bayramında hepinizi halk bayramlaşmamız için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına bekliyorum" dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat'ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı Macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

Köşklüçeşme Aynı Sofrada İftar Açtı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.