Köy-gel-der’den Tayini Çıkan Doktora Teşekkür Ziyareti

Köy-gel-der’den Tayini Çıkan Doktora Teşekkür Ziyareti
Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği (Köy-Gel-Der) Başkanı Murat Çaldır, tayini çıkan Plastik Cerrahi Dr. Ergin Işık'ı...
Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği (Köy-Gel-Der) Başkanı Murat Çaldır, tayini çıkan Plastik Cerrahi Dr. Ergin Işık'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Muş Devlet Hastanesi'nde 8 aylık görevi sürecinde yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Plastik Cerrahi Dr. Ergin Işık'ın Ankara'ya çıkması vatandaşları üzdü. Köy-Gel-Der Başkanı Murat Çaldır ve yönetim kurulu üyeleri, 8 ayda 800 başarılı ameliyata imza atan Plastik Cerrahi Dr. Ergin Işık'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Murat Çaldır, "Muş ilimizde sağlık alanında çok güzel hizmetler yapıldı. Ancak doktor konusunda sıkıntılar var. İlimize gelen doktorların yaptığı başarılı çalışmalar kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır. İlimizde başarılı hizmetlerinden dolayı Dr. Ergin Işık'a sonsuz teşekkür ediyoruz. Ankara'daki görevinden başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Dr. Işık, zorunlu görevi süresi boyunca en iyi şekilde hizmet verdiğine inandığını söyledi. Muş halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Dr. Işık, "Mecburi hizmet görevime başladığım Muş Devlet Hastanesi'nde Mart 2016 itibariyle ayrılacağım. Görevde olduğum süre içerisinde elimden geldiğince ve mevcut hastane imkanlarımızı en üst düzeyde kullanarak Muş halkına hizmet ettim. Bunun yanında çevre illerden de çok sayıda hasta tedavi ettim. Görev sürem boyunca 800'ü aşkın lokal ve genel ameliyatlar yaptım. Bunlar içerisinde cilt tümörleri cerrahisi, yarık damak, dudak onarımları, maksillofasial cerrahi, yüz doku nakilleri, konjenital deformitelerin düzeltilmesi gibi birçok ameliyat yaptım. Geldiğim ilk günden itibaren Muşlu vatandaşların sıcak ve samimi dostlukları ile kendimi daha güçlü hissettim. Çalıştığım kurumda başta Sayın Başhekimimiz Murat Kılıç olmak üzere tüm ameliyathane ekibine, servis ve poliklinikteki çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.