Başkan Uğurlu, “Seçimlere Temel Atarak Değil Açılış Yaparak Gireceğiz”

Başkan Uğurlu, “Seçimlere Temel Atarak Değil Açılış Yaparak Gireceğiz”
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, seçimlere 3 ay kala temel atan bir belediye olmadıklarını belirterek, "Seçimlere temel atarak değil kalıcı eserler...

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, seçimlere 3 ay kala temel atan bir belediye olmadıklarını belirterek, "Seçimlere temel atarak değil kalıcı eserler olan, marka projelerin açılışını yaparak gireceğiz inşallah" diye konuştu.

Mahalle buluşmaları programı kapsamında Örnekköy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ortak yaşam alanları olan Kemalpaşa için daha hayırlı kararlar almak adına her hafta farklı bir mahallenin sakinleri ile bir araya gelip istişare ve değerlendirme yaptıklarını belirtti.

Şehri birlikte yönetmek için mahalle mahalle dolaştıklarını kaydeden Başkan Uğurlu, "Bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimiz olan ilçemiz için daha hayırlı kararlar almak ve hemşerilerimizin talep ve beklentilerini dinlemek adına yaptığımız bu toplantılar devam edecek. Örnekköy mahallemize ve ilçemize kazandırdığımız projelerle ilgili hemşerilerimizle istişare edip, mahallemize yaptığımız, yol ve peyzaj çalışmaları, düğün salonu, pazaryeri ve Bilgievi gibi birçok projenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizin devam edeceğini kendilerine hatırlattık" diye konuştu.

"Kemalpaşa'ya bir bütün olarak hizmet etmeye devam edeceğiz" diyen Uğurlu, "Biz bu projelere başlarken bize, "Siz hayal görüyorsunuz bu projeleri hayata geçirmeniz mümkün değil" diyorlardı. Basit bir örnek vermek gerekirse yıllık gideri 600 bin TL olan bir kapalı pazaryerinin giderini 6 bin TL'ye düşürerek gece-gündüz demeden Kemalpaşamızı bir bütün olarak ela alıp hemşerilerimizle istişare ederek bugünlere geldik. Allah'a hamd olsun el değmedik hiçbir yer bırakmadık. İlçemizin her bölgesine imkanlar dahlinde halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet ettik" dedi.

"Kemalpaşa'nın "en'lerini hayata geçirdik"

Kemalpaşa Belediyesi olarak İzmir'in en yatırımcı belediyesi olduklarını ifade eden Başkan Uğurlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Kemalpaşa'da ezberleri bozduk. Bunu da çalışarak başardık. Kalıcı eserler ve marka projeler hayata geçirdik. Nüfusa göre Türkiye'nin en büyük sosyal marketi, alanında Türkiye'nin en büyük Gölparkı, Kemalpaşa'nın en büyük camisi gibi hep "en'leri hayata geçirdik. Ekonomide, eğitimde, kentsel dönüşümde, ulaşımda, çevrede, kültür ve sanatta, sporda Kemalpaşa'yı layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmanın ardından vatandaşları dinleyerek notlarını alıp, vatandaşların talep ve beklentilerine imkanlar dahilinde en hızlı bir şekilde karşılık vereceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Uğurlu, “Seçimlere Temel Atarak Değil Açılış Yaparak Gireceğiz”

Başkan Uğurlu, “Seçimlere Temel Atarak Değil Açılış Yaparak Gireceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.