Hami Mandıralı: "galatasaray, Trabzonspor'u Ezdi"

Hami Mandıralı: "galatasaray, Trabzonspor'u Ezdi"
Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, 2-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Takvim Gazetesi'nde "Yıldız çok, ruh yok" başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, 2-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Takvim Gazetesi'nde "Yıldız çok, ruh yok" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte Hami Mandıralı'nın bordo mavililere o eleştirisi...

Trabzonspor'un son umudu Avrupa kupalarına gitmek, Galatasaray'ın ise şampiyon olmak. Böylesine önemli bir maçta Trabzonspor'un ortaya koyduğu oyun oldukça yetersizdi. Galatasaray oldukça etkili oynuyor fakat Trabzonspor futbol adına bir şey üretemedi. Çünkü Trabzonspor'da bazı oyuncular isteksiz oyunları ile takımın eksik bırakıyor. Böyle olunca Galatasaray taraftarının da desteğiyle rakibini eziyor.

Sarı-Kırmızılıların hocası Fatih Terim takımını maça çok iyi hazırlamıştı ve bunun da sonuncunda hedefe ulaştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise takımı eksik bırakan oyuncuları kötü performansına rağmen oyunda tuttu bu da yenilgiyi hazırladı. Trabzonspor'da isim yapmış bazı oyuncular sezon başından bu yana hiçbir varlık gösteremedi. Milan'dan çok büyük paralara alınan Sosa dün de takıma hiçbir katkı yapmadı. Rıza hoca bu isimlere forma verirken biraz daha düşünmeli.



HATALAR ZİNCİRİ

Sezona şampiyonluk parolasyıla giren ve elinde sadece Avrupa hedefi kalan Trabzonspor'un bu kadar önemli bir maçta bu kadar kötü mücadele etmesi kabul edilemez. Böylesine yüksek bir seviyede basit hatalar yaparsanız bunların affı olmaz. Abdülkadir ve Okay'ın yaptığı hatalar Trabzonspor'a gol olarak döndü. 90 dakika boyunca etkisiz olan Kucka, duraklamalarda şık bir gol attı ama bu gol de puan için yetmedi. İstanbul'dan eli boş dönen Trabzonspor, sonuç ve oyun olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.



GALATASARAY MAÇI HAK ETTİ
Terim yönetiminde son haftalarda çıkış içinde olan Galatasaray dün hem coşkusu hem de tecrübesiyle Trabzonspor'a üstünlük kurdu. Rakiplerini hataya zorlayan Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçti. G.Saray'ın bu sezonki başarılı grafiğinde belirleyici olan Trabzonspor'un aksine yıldız isimlerinin sahaya yansıttığı etkili performans.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
Trabzonsporlu Kucka'nın Galatasaray'a 90+2'de attığı gol 51 metreden geldi.
Trabzonspor'un orta sahasının değişmez isimlerinden Kucka, faul kararı sonrasında serbest vuruşu hızlı kullanarak orta sahadan harika bir vuruş yaparak Muslera'yı mağlup etmeyi başardı.
Fatih Terim de Kucka'nın golüyle ilgili, Çok da güzel bir gol yedik. Bizim oyunumuza yakışır gol bu olmalıydı." şeklinde yorum yaptı.
1 / 15
Kucka, 51 metreden Galatasaray'a gol attı


MAÇIN EN İYİSİ GOMIS
Çok istekli oynadı. Şık bir gol attı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SOSA
Arjantinli yıldız kalitesini sahaya.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.