Küçük Eylül Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı: Katili, Arabanın Tekerlek İzleri Ele Verdi

Küçük Eylül Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı: Katili, Arabanın Tekerlek İzleri Ele Verdi
Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan Küçük Eylül'ün cesedi Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI Bir hafta önce Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan 8 ya

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan Küçük Eylül'ün cesedi Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Bir hafta önce Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cesedi babasının tarlasında bulundu. Katil zanlısının, arabasındaki tekerlek izleri cinayeti ortaya çıkarırken Eylül'ün cesedi evinin 2 km uzağında bulundu. Zanlının annesi ve kız arkadaşı gözaltına alındı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Ankara Valisi Ercan Topaca, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"ŞU ANKİ TESPİTLER, YAVRUMUZUN KATLEDİLDİĞİ YÖNÜNDEDİR"

"Biz onun canlı şekilde bulunup, onun haberinin verilmesini çok arzu ederdik. Ama maalesef şu anki yapılan tespitler, bu yavrumuzun katledildiği yönündedir. Olayın ayrıntıları, nasıl oldu? Başka yardım eden var mı, yok mu? Onlar henüz tespit edilmiş değil. Teknik ve hukuki deliller, bizi kime götürüyorsa teknik anlamda kim bu olaya, bu kişiye, bu müessif olayı yaparken yardım etmişse destek olmuşsa onlar da açığa çıkacaktır."

NE OLMUŞTU?

Bursa'da yaşayan İbrahim ve Şerife Y. çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Eylül, yaz tatili için geldikleri Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde, 22 Haziran'da kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken, Yağlıkara Ailesi'nin köydeki komşuları Uğur K. ve annesi H.K. gözaltına alındı.

ARAÇTAN ALINAN ÖRNEKLER, EYLÜL'ÜN BABASINDAN ALINAN ÖRNEKLERLE UYUŞTU

Çelişkili bilgiler verdiği belirlenen Uğur K.'nın evinde yapılan aramada kanlı bir eldiven bulunurken, otomobilinin arka koltuklarının kısa süre önce yıkandığı belirlendi. Koltuktan ve eldivenden alınan DNA örneğinin Eylül'ün babasından alınan örnekle örtüşmesi üzerine, Uğur K. tutuklandı.

KATİL, KÖYLÜLERLE BİRLİKTE ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ

Uğur K.'nin olaydan bir gün önce köyde yaşayan eşi ve çocuklarını Polatlı'ya götürdüğü belirtilirken, Eylül'ün kaybolduğu gün köylülerle yapılan arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

Ankara Valisi'nden Küçük Eylül Cinayetine İlişkin İlk Açıklama: Yavrumuz KatledildiAnkara Valisi'nden Küçük Eylül Cinayetine İlişkin İlk Açıklama: Yavrumuz Katledildi Ankara'da 1 Haftadır Aranan 8 Yaşındaki Eylül'ün Cansız Bedenine UlaşıldıAnkara'da 1 Haftadır Aranan 8 Yaşındaki Eylül'ün Cansız Bedenine Ulaşıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.