Kula'da Kaza: 1 Yaralı

Kula'da Kaza: 1 Yaralı
Manisa'ya bağlı Kula'da gerçekleşen kazada bir otomobil takla attıktan sonra karşı şeride geçti üstüne bir de başka bir otomobil ile çarpıştı.

Manisa'ya bağlı Kula'da gerçekleşen kazada bir otomobil takla attıktan sonra karşı şeride geçti üstüne bir de başka bir otomobil ile çarpıştı.Kazada çarpışmanın etkisiyle 1 kişinin ağır yaralandığı bildirildi. 

Saat 17.45'te gerçekleşen kazaya ilişkin alınan bilgilere göre,kaza Kula ilçesi İzmir-Ankara Karayolu üzerinde bulunan Esenyazı Mahallesi trafik kontrol merkezi yakınlarında gerçekleşti. Salihliden Kula yönüne gitmekte olan Mustafa Uğur 64 FN 002 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti.Karşı şeride geçen otomobil o esnada Kula'dan Salihli istikametine gitmekte olan Birol Korkmaz kontrolündeki 45 SB 3969 plakalı araca çarparak zar zor durabildi. Çarpışmanın etkisiyle Nebi Korkmaz adlı vatandaş ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Yardım ve 110 İtfaiye ekiplerine bildirmesiyle olay yerine sevk edilen ekipler hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı olarak çıkarttıkları Nebi Korkmaz'ı ambulans ile Salihli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kula'da Kaza: 1 Yaralı

Kula'da Kaza: 1 Yaralı

Kula'da Kaza: 1 Yaralı

Kula'da Kaza: 1 Yaralı

Kula'da Kaza: 1 Yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.