Kulisleri Hareketlendirecek İddia: Kemal Kılıçdaroğlu Ve Abdullah Gül Yatta Görüştü

Kulisleri Hareketlendirecek İddia: Kemal Kılıçdaroğlu Ve Abdullah Gül Yatta Görüştü
Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 11.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Kalamış'ta özel yatta görüştüğünü ileri sürdü. Övür, görüşmenin Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul kararıyla ilgisi olduğunu iddia etti.

Mahmut Övür, "Yattaki sır isim: Abdullah Gül" başlığıyla yayımlanan yazısında şu ifadelere yer verdi:

KİMİNLE GÖRÜŞTÜĞÜ MERAK KONUSU OLMUŞTU

"Günlerdir kamuoyu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Kalamış Marina'da özel bir yatta kiminle görüştüğünü merak ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü bu köşede, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'dan 18.30 uçağıyla geldiğini, korumalarını bile dışarıda bırakarak özel bir yata geçtiğini ve o yatta 'özel' biri veya birileriyle görüştüğünü yazmıştım."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

"SIR İSİM GÜL'DÜ"

"İşte o gizli ismi şimdi açıklıyorum: Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül. İddiaya göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaoğlu'nu apar topar bir saatliğine İstanbul'a getiren özel yatta ve tam akşam karanlığından denize açılmasını sağlayan sır isim Gül'dü. Gül'ün adı son dönemde siyasete bir adım ileri iki adım geri atmasıyla ünlense de asıl siyasi bağının Kılıçdaroğlu ile olduğu biliniyor. Bu bağın gücünü, Kılıçdaroğlu'nun, onu cumhurbaşkanı adayı yapmak konusundaki ısrarından biliyoruz."

Abdullah Gül

"İSTANBUL SEÇİMLERİYLE İLGİLİ OLDUĞU SÖYLENİYOR"

"Bu ilişkinin siyasi sonuçları önümüzdeki günlerde daha çok tartışılacak. Şu günlerde muhafazakar kesimde yeni bir parti ve yeni bir siyasi hamle hazırlığı da aslında bu ilişkiyle ilgili. Ancak, yattaki özel görüşmenin çok daha acil bir konuyla, İstanbul seçimleriyle ilgili olduğu söyleniyor."

Çukur 64. Yeni Bölüm 2. Fragman: Cumali Kimin Hain Olduğunu Öğreniyor!Çukur 64. Yeni Bölüm 2. Fragman: Cumali Kimin Hain Olduğunu Öğreniyor! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı: Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı: "Çocuğuma Baba Buldum" Leke 4. Bölüm 2. Fragmanı: Cem, Yasemin'i Kaybetmekten Korkuyor!Leke 4. Bölüm 2. Fragmanı: Cem, Yasemin'i Kaybetmekten Korkuyor! Erkenci Kuş 41. Yeni Bölüm Fragmanı: Erkenci Kuş 41. Yeni Bölüm Fragmanı: "Bir Daha O Kıza Kendini Kaptırırsa Mahvolur!" Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.