Galatasaray'dan Dört Koldan Gençlik Harekatı!

Galatasaray'dan Dört Koldan Gençlik Harekatı!
Orta sahanın merkezinde görev yapan Donk, Fernando, Selçuk ve Tolga'nın sağ ayaklı olması nedeniyle Galatasaray, bu mevki için listesine iki sol ayağı dahil etti.
Orta sahanın merkezinde görev yapan Donk, Fernando, Selçuk ve Tolga'nın sağ ayaklı olması nedeniyle Galatasaray, bu mevki için listesine iki sol ayağı dahil etti. 7 gol, 4 asistle Fransa'da Nantes formasıyla başarılı bir sezon geçiren 1994'lü Adrien Thomasson ve Empoli'nin İtalya'da Serie A'ya yükselmesini sağlayan 1997 doğumlu İsmael Bennacer gündeme geldi.

RODRIGUES'İN YERİNE 2 ADAY

UEFA'nın transfer konusunda vereceği karara göre Rodrigues'i satma ihtimali olan Galatasaray, bu oyuncunun yerine Terim'in Milli Takım'a kazandırdığı 20 yaşındaki Emre Mor ve Kasımpaşa'nın 1994 doğumlu yıldızı Trezeguet ile ilgileniyor. Gomis'i yeni sezonda alternatifsiz bırakmak istemeyen sarıkırmızılıların hücum hattı için düşündüğü isim ise Ahmed Musa. Bonservisi Leicester City'de olan 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun kiralama maliyeti 3.5 milyon Euro.

TREZEGUET

Kasımpaşa ile 33 maçta 16 gol atıp, 6 asist yapan 23 yaşındaki Trezeguet'nin İstanbul ekibiyle 2 yıllık kontratı bulunuyor. Mısırlı futbolcu, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda forma giyecek.

AHMED MUSA

Santrfor olmasının yanı sıra orta sahanın üç bölgesinde de oynayabilen 25 yaşındaki futbolcu, kiralık olarak forma giydiği CSKA Moskova'da 16 maçta 7 gol atıp, 4 asist yaptı.

EMRE MOR

Celta Vigo'da 25 maçta 1 gol atıp 2 asist yaparak 781 dakika süre alan 20 yaşındaki Emre, 2016-2017 sezonunda Dortmund'ta ise 19 maçta 1 gol, 2 asistle 676 dakika oynamıştı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.