Sigarayı Bırakanlara Sertifika

Sigarayı Bırakanlara Sertifika
İzmir'in Aliağa ilçesinde, sigarayı bırakma programı sayesinde sigarayı bırakan 50 civarında sigara tiryakisi hastanede yapılan törenle başarı sertifikalarını...

İzmir'in Aliağa ilçesinde, sigarayı bırakma programı sayesinde sigarayı bırakan 50 civarında sigara tiryakisi hastanede yapılan törenle başarı sertifikalarını aldı.

Aliağa Devlet Hastanesi Sigarayı Bırakma Polikliniği'nde sigarayı bırakanlar sertifika aldı. Hastanenin Göğüs Hastalıkları Uzmanı Gözde Apaydın Salar'ın "Sigarayı Bırakmanın Faydaları" konulu 10 dakikalık slayt gösterisinden sonra sigaradan kurtulan hastalarına başarı belgelerini verdi.

Programla ilgili bilgi veren Salar, "Yaklaşık 6 yıldır burada sigarayı bırakma polikliniğinde hizmet veriyoruz. Son 2 yıldır da Sağlık Bakanlığı ile çalışıyoruz. Bazen ücretsiz ilaç dağıtıyoruz. Ücretsiz ilacımız yeniden gelecek. Bu şekilde hastalara yardımcı oluyoruz. Sigarayı bırakma ilaçlarıyla destek sağlayarak hastalarımızın bu süreci başarı ile tamamlamalarını sağlıyoruz" dedi.

Ayrıca moral motivasyon ve psikolojik destekte de bulunduklarını ifade eden Salar, sigarayı bırakan hastalarına belgelerini verirken, "Sigarayı Bırakma Polikliniğimiz bundan sonra da hizmet vermeye devam edecek, bugüne kadar ne şekilde olursa-olsun sigarayı bırakmak isteyip de bırakamayan vatandaşlarımızı bu programa katılmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sigarayı Bırakanlara Sertifika

Sigarayı Bırakanlara Sertifika

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.