Kuru Fırçalama Tekniği Nedir, Nasıl Uygulanır?

Kuru Fırçalama Tekniği Nedir, Nasıl Uygulanır?
Molly Sims ve Miranda Kerr gibi ünlü isimlerin kullandığı kuru fırçalama tekniği son zamanlarda çok sık duyulmaya başladı.
Molly Sims ve Miranda Kerr gibi ünlü isimlerin kullandığı kuru fırçalama tekniği son zamanlarda çok sık duyulmaya başladı. Ölü derileri pul pul dökmesi, bölgedeki kan dolaşımını artırması ve selülitler ile savaşması nedeniyle ilgi gören bu spa tekniğini düzenli olarak uygulayarak taze bir cilde sahip olun.
 

FAYDALARI NELERDİR?

Kuru fırçalama tekniği sağlık için gerekli olan kan akışını sağlar. Fakat bu tekniğin asıl amacı cildin lenf sistemini uyarması. Vücudunuzdaki ölü derileri yok ediyor ve selülitlerle mücadele ediyor. Ayrıca yağ hücrelerini vücuttan atmaya yardım ediyor.


 

NASIL UYGULANIR?

Herhangi bir eczaneden ya da bakım mağazasından alacağınız vücut fırçaları bu tekniği uygulamanız için yeterli olur. Uygulamayı tamamladıktan sonra cildinize süreceğiniz krem için; nemlendirme özelliği yüksek olan bir vücut nemlendiriciye sahip olmalısınız.
 

KURU FIRÇA TEKNİĞİNİ KULLANIRKEN... 

Kuru fırçayı vücudunuzun her yerine uygulayın. Uygularken kalbinizin olduğu tarafa doğru tek yönde vücudunuzu fırçalamalısınız. Kuru fırça uygulaması kan akışını hızlandırdığı için vücudunuzda sıcaklık hissedebilirsiniz. Ancak bu tekniği uygularken vücudunuza çok bastırmamaya özen gösterin. Çünkü vücudunuza fazla bastırırsanız fırçanın kılları cildinizi tahriş edip acı hissi uyandırabilir. Sabahları duştan önce yapacağınız bu uygulama ile zamanla vücudunuzdaki değişimi ve selülütlerin yok olduğunu fark edeceksiniz. Yalnız unutulmamalıdır ki bu tekniği vücudunuzda bulunan yaralar ve varislerin üzerine uygulamayın.

NE KADAR SIKLIKLA YAPILMALI?

Uygulamayı duşa girmeden 2 dakika önce uygulayın. Duşa girdikten sonra ise vücudunuzu sıcak ve soğuk suyla sırayla değiştirerek yıkayın. Bu vücutta şok etkisi yaratır. İki haftada bir yapılan kuru fırça uygulaması ile cildinizin daha taze ve sağlıklı olmaya başladığını fark edeceksiniz.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.