"fenerbahçe, Lewandowski Ve Mandzukic Için Teklif Yaptı..."

"fenerbahçe, Lewandowski Ve Mandzukic Için Teklif Yaptı..."
Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarda Robert Lewandowski ve Mario Mandzukic'in yaptığı transfer girişimleriyle ilgili olarak Ahmet Ercanlar ve Orkun Yazgan açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarda Robert Lewandowski ve Mario Mandzukic'in yaptığı transfer girişimleriyle ilgili olarak Ahmet Ercanlar ve Orkun Yazgan açıklamalarda bulundu. Sporx TV'de yayınlanan Futbol Masası'nda konuşan iki isim tarihi gerçekleri en net şekilde aktardı.

"LEWANDOWSKİ GELİYORDU SON ANDA DORTMUND..."

Ahmet Ercanlar, şimdilerde Bayern Münih'te oynayan ve adı Real Madrid ile anılan Robert Lewandowski'nin Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu dönemi "Fenerbahçe Robert Lewandowski'ye zamanında gidiyor, izliyor ve anlaşma da sağlanıyor. Tam Fenerbahçe'ye gelmek üzereyken Dortmund'dan bir teklif alıyor ve çok kibar bir şekilde Fenerbahçe'yi geri çeviriyor. Arıyor ve dostça Dortmund'a gitmek istediğini söylüyor." sözleriyle aktardı.

"LEWANDOWSKI'DEN SONRA MANDZUKIC..."

Açıklamalarına devam eden Ahmet Ercanlar "Fenerbahçe, Lewandowski'yi alamayınca Mario Mandzukic'e gidiyor. O zamanlar, Mandzukic'in de ismi hiç duyulmamış. Aziz Yıldırım sonrasında "Mandzukic'i o zaman alsaydık inanılmaz eleştirilirdik." şeklinde konuştu. Bu iki isimde gündeme gelmişti ama olmadı." dedi.

"BEN O SIRADA AYNI ODADAYDIM..."

Orkun Yazgan ise Lewandowski ve Mandzukic'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu dönemlerde sarı-lacivertli kulüpte çalıştığını ve bu transfer görüşmelerine net şekilde şahit olduğunu açıklarken "Aykut Kocaman çok istemişti, Aziz Yıldırım'da bu transferler için uğraşmıştı ama olmadı. Hatta bu konuşma geçerken ben de Fenerbahçe'de görevdeydim ve o anlarda aynı odada beraber konuşmuştuk. Lewandowski olmayınca da Mandzcukic'e gidilmişti." ifadelerini kullandı.

FUTBOL MASASI'NIN TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.