Taffarel'den Penaltı Nasıl Kurtarılır Dersi

Taffarel'den Penaltı Nasıl Kurtarılır Dersi
Galatasaray ve Brezilya Milli Takımı kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Brezilya basınına verdiği röportajda bir kalecinin penaltılarda nasıl başarılı olacağını açıkladı.''PENALTILARDA ANAHTAR NOKTA...''Brezilya basınına konuşan Claudio Taffarel, ''Her kaleci penaltılara fark.
Galatasaray ve Brezilya Milli Takımı kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Brezilya basınına verdiği röportajda bir kalecinin penaltılarda nasıl başarılı olacağını açıkladı.

''PENALTILARDA ANAHTAR NOKTA...''

Brezilya basınına konuşan Claudio Taffarel, ''Her kaleci penaltılara farklı hazırlanır. Penaltı vuruşundan önce kararınızı verirsiniz, atış sırasında değil. Hazırlanırsınız ve nereye şut atılacağını analiz edersiniz. Benim kalecilere verdiğim tavsiye doğru konsantre olmaları. Kaleciler, üzerlerinde çok baskı hissediyor. Sakin kalmalı ve doğru yere atlamalısınız. Sakinlik, penaltılarda anahtar noktadır.'' dedi.

''TEKNİK VE ANTRENMAN''

Penaltı çalışmaları hakkında konuşan Taffarel, ''İyi bir penaltı kalecisi olmanız için teknik ve antrenman çok önemlidir. Ayrıca şans da önemli bir etken tabii. İyi hazırlanmalı ve hazır olmalısınız'' sözlerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.