Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu Şanlıurfa’da

Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu Şanlıurfa’da
Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, bakanlık olarak Şanlıurfa'da eğitim anlamında gerekli iyileştirmelerin yapılması için büyük gayret gösterildiğini söyledi.

Şanlıurfa'daki programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu'nu İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan karşıladı. Şanlıurfa'nın eğitimdeki sorunları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'dan bilgi alan Doç. Dr. Hilmi Çolakoğlu, gerekli iyileştirmelerin yapılması için büyük gayret gösterildiğini söyledi.

Kendilerini Şanlıurfa'da görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise, bakanlık olarak Şanlıurfa'ya gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Hilmi Çolakoğlu'na hediye verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.