Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Rektör Gönen, yayımladığı mesajında, gazetecilerin toplumsal birlik, beraberlik, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde çok önemli görevler üslendiğini belirterek, "Doğru ve tarafsız haber alma ve yayma özgürlüğünün en önemli temsilcisi olan basın, toplumlarda demokratik kültürün de ayrılmaz bir parçasıdır. Ülkemiz ve dünya gündemiyle bizleri en hızlı şekilde buluşturan, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla toplumumuzun bilgilenmesi ve bilinçlendirilmesinde çok önemli katkıları olan gazetecilerimiz aynı zamanda servis ettikleri haberlerle toplumsal birlik, beraberlik, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde de çok önemli görevler üstlenmekteler" ifadelerini kullandı.

"Gazetecilerimizin yorum ve görüşleri yöneticiler olarak bize de önemli faydalar sağlamaktadır"

ESOGÜ Rektörü Rektörü Gönen, mesajının devamında ise, şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yapılan çalışmalar ile projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde yerel basının katkısı büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, şehrimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan değerli gazetecilerimizin yorum ve görüşleri, yöneticiler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Bu duygularla; öncelikle şehrimizin güzide gazetecileri başta olmak üzere, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.