Kwadwo Asamoah'tan Şaşırtan 'ayrılık' Sözleri

Kwadwo Asamoah'tan Şaşırtan 'ayrılık' Sözleri
Galatasaray'ın sol bek transferinde bir numaralı gözdesi olan Kwadwo Asamoah, İtalyan basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın devre arasında da kadrosuna katmayı hedeflediği Kwadwo Asamoah, Juventus'tan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi. İtalyan basını.
Galatasaray'ın sol bek transferinde bir numaralı gözdesi olan Kwadwo Asamoah, İtalyan basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın devre arasında da kadrosuna katmayı hedeflediği Kwadwo Asamoah, Juventus'tan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi.

İtalyan basınına konuşan Kwadwo Asamoah, bu sezonki genel performansını değerlendirirken röportajın sonunda geleceği hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Başarılı sol bek 'ayrılık' konusunda şaşırtan ifadeler kullanırken ''Juventus'tan ayrılmayı hiç düşünmedim. Alex Sandro ile rekabetten kaçınmıyorum. Her takımın her pozisyonda rekabet yaratacak güçlü oyunculara ihtiyacı vardır. Sakatlıklardan sonra fiziksel olarak toparlanamamıştım ancak şu an çok iyi durumdayım'' şeklinde konuştu.

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Kwadwo Asamoah'ı devre arasında kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde bu transferle ilgili konuşmuş ve ''Asamoah ile daha önceden bir girişimimiz olmuştu. Durum hala aynı, o konuda bir gelişme yok'' demişti.

Kwadwo Asamoah bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da 8 maça çıkarken, 1 gol pası verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.