Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim
Denizli Ticaret Odası üyelerine Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'nin (ANFAŞ) önümüzdeki ocak ayında düzenleyeceği 2 uluslararası fuara,...

Denizli Ticaret Odası üyelerine Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'nin (ANFAŞ) önümüzdeki ocak ayında düzenleyeceği 2 uluslararası fuara, yüzde 30 indirim uygulanacağını açıkladı.

Denizli Ticaret Odası tarafından düzenlenen toplantıda, Antalya'da 17-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı ile Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı tanıtıldı. Sektör buluşmaları Denizli toplantısına Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ev sahipliği yaptı. ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, otel hizmetleri ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren firma yetkililerinin katıldığı toplantıda konuşan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak üyelerinin fuarlara katılımını desteklediklerini söyleyerek, fuarların ticari hayat için büyük önem taşıdığını vurguladı. Fuarların alıcı ile satıcının buluştuğu, yeni teknolojilerin sektörlere tanıtıldığı, iş bağlantılarının yapıldığı organizasyonlar olduğunu belirten Erdoğan, "Bu anlamda bir sivil toplum örgütü olarak, üyelerimizin fuarlara katılımlarını sağlamaya yönelik her türlü çaba ve işbirliğinin içinde olmaya büyük önem veriyoruz. Geçen yıl Eylül ayından bu yana yurt dışında 6, yurt içinde 11 olmak üzere toplam 17 fuara Denizli Ticaret Odası olarak katılım sağladık, 600'ün üzerinde üyemizi fuarlara götürdük. Bugün burada yine turizm merkezi olan Denizli'mizin gıda ve ağırlama/konaklama sektörlerinin temsilcilerini ANFAŞ Fuarcılık'ın yetkilileri ile bir araya getirdik. Bu toplantının Denizli'miz ve ülkemiz için güzel sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum" dedi.

DTO üyesi firmalara indirim sözü

ANFAŞ fuarları hakkında sunumunu gerçekleştiren ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'ın destek mesajlarına karşılık olarak, Denizli'deki firmalara indirim sözü verdi. Eş zamanlı olarak gerçekleşecek 29. HotelEquipment ve 25. Food Product Denizli'deki firmalara çağrı yapan Özer, "Denizli Ticaret Odası ve ANFAŞ iş birliği sonucu; Denizli Ticaret Odası'ndaki firmalara yüzde 30 indirim sunuyoruz. Cuma gününe kadar Denizli Ticaret Odası üyesi firmalara yüzde 30 indirim sağlayacağız. Firmalarımızın ödeme için endişe etmesine gerek yok. Fuara şimdi katılın, sözleşme imzalayın; katılım ücretini fuar dönemi olan Ocak ayına kadar yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, ANFAŞ'a katkıları dolayısıyla Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'a plaket takdim etti.

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

Anfaş’tan Dto Üyelerine Yüzde 30 İndirim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.