Lübnanlı Kadın, Küçük Kızının Yanında Kapkaç Kurbanı Oldu

Lübnanlı Kadın, Küçük Kızının Yanında Kapkaç Kurbanı Oldu
Mersin'de kaldırımda küçük kızıyla yürüyen Lübnan uyruklu H.E.

Mersin'de kaldırımda küçük kızıyla yürüyen Lübnan uyruklu H.E. adlı kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan A.K., yakalandı. Kapkaç anı güvenlik kamerasına yansırken, yaşı 18 yaşından küçük olan A.K. ile kendisini ölümle tehdit edip, suça zorladığını öne sürdüğü M.K. tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASI OLAN BİTENİ KAYDETTİ

Pirireis Mahallesi'nde, elinden tuttuğu kızı ile birlikte yürüyen Lübnan uyruklu H.E., bir yandan da cep telefonuyla konuşmaya başladı. Bu sırada arkasından yaklaşan kişi, kadının elindeki cep telefonunu kapıp, kaçtı. O anlar, güvenlik bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. H.E.'nin ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin A.K. olduğunu belirledi. A.K., düzenlenen baskınla, evdeki M.K. ile birlikte gözaltına alındı.

SAVUNMASINDA "TEHDİT EDİLİYORUM" DEDİ

Emniyete götürülen şüphelilerden A.K., yaşı 18 yaşından küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. A.K. ifadesinde, çeşitli suçlardan kaydı bulunan M.K.'nin kendisini ölümle tehdit edip, kapkaça zorladığını ileri sürdü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.