Madalya Kazanan Sporcular Torbalı’nın Gururu Oldu

Madalya Kazanan Sporcular Torbalı’nın Gururu Oldu
Torbalı Belediyespor Kulübü öğrencileri, İzmir'de düzenlenen Ege Bölgesi Kickboks Turnuvası'nda 5 madalya kazandı.
Torbalı Belediyespor Kulübü öğrencileri, İzmir'de düzenlenen Ege Bölgesi Kickboks Turnuvası'nda 5 madalya kazandı.

Torbalı Belediyesispor Kulübü öğrencileri, Kickboks Ege Bölge Şampiyonası'nda fırtınalar estirdi. İzmir'de yapılan ve iki gün süren turnuvada beş öğrenci, ilçeye madalyalarla döndü. İki birincilik, iki ikincilik ve bir de üçüncülük kazanan belediyespor kulübü öğrencileri ilçeyi gururlandırdı.

Farklı yaş grupları arasında düzenlenen turnuvaya takım olarak en iyi şekilde hazırladıklarını dile getiren antrenör Hamdi Kuzgun, "Turnuvada beş sporcumuzla madalyalar kazanarak ilçemize döndük. Bu başarıyı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Diğer il ve ilçelerde düzenlenen turnuvalara da katılıyoruz. Amacımız gençlerimizin spora erken yaşlarda eğilim göstermeleridir. Madalyalar kazanarak Torbalı'ya dönen sporcularımızda gurur duyuyorum ve onları kutluyorum" dedi.

BAŞKAN GÖRMEZ'DEN SPORCULARA TEBRİK

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Görmez, "Sporcularımız turnuvada büyük başarı kazanarak Torbalı'ya gururlandırmışlardır. İzmir'de Torbalı'mızın adını en yükseklerde temsil ettikleri için başta hocamız Hamdi Kuzgun ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.