Madrıd Derbisinde Gülen Taraf Atletıco Madrid

Madrıd Derbisinde Gülen Taraf Atletıco Madrid
İspanya'da La Liga'nın 26. haftasındaki önemli derbi karşılaşmasında Real Madrid kendi evinde Atletico Madrid'e 1-0 mağlup oldu.

İspanya La Liga'nın 26. haftasındaki derbi mücadelesinde Atletico Madrid, deplasmanda Real Madrid'i 1-0 mağlup etti. Atletico Madrid, lig tarihinde deplasmanda Real Madrid'i üst üste 3 sezon mağlup eden takım olarak da tarihe geçti.

La Liga'nın 26. haftasında Madrid derbisinde gülen taraf Atletico Madrid oldu. Santiago Bernabeu'da Real Madrid, Atletico Madrid'i konuk etti. Mücadele oldukça çekişmeli geçerken ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Temponun hiç düşmediği mücadelenin 53. dakikasında Antoine Griezmann'ın golüyle konuk takım 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca Atletico Madrid, sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Diego Simeone'nin öğrencileri puanını 54'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu ve Real Madrid ile arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

Öte yandan Atletico Madrid, La Liga tarihinde Real Madrid'i deplasmanda 3 sezon üst üste mağlup eden ilk takım olarak da tarihe geçti.

Madrıd Derbisinde Gülen Taraf Atletıco Madrid

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.