Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ve muhtarların sorunlarını dinliyor. Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Fatma Şahin, mahallelerin eksikliklerini ise yerinde tespit ediyor. Mahalle gezilerini sürdüren Şahin, son olarak Şahinbey ilçesine bağlı Serinevler ve Beydilli mahallelerine gitti. Çalışmaları inceleyen Şahin, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor" diyen Şahin, şunları aktardı: "Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Şehir çok hızlı büyüyor, Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor. Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle gelişmekte olan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2019'da muhtarların da bizim de ülkemizin de büyük bir sınavı var, halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve haşır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Serinevler Mahalle Muhtarı Mehmet Demir ve Beydilli Mahalle Muhtarı Eyüp Yıldırım ise, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

Mahalle Mahalle Gezerek Sorunları Dinliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.