Mahalle Sakinleri Hırsızlık Yaparken Yakalanan Zanlıya Meydan Dayağı Attı

Mahalle Sakinleri Hırsızlık Yaparken Yakalanan Zanlıya Meydan Dayağı Attı
Adıyaman'da, bir kamyonete girerek hırsızlık yapacağı esnada yakalanan iki şahıstan birine mahalle sakinleri tarafından meydan dayağı atıldı.

Adıyaman'da, bir kamyonete girerek hırsızlık yapacağı esnada yakalanan iki şahıstan birine mahalle sakinleri tarafından meydan dayağı atıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı kalabalığın elinden kurtarırken kaçan diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Sanayi Mahallesi 2862 Sokak'ta bulunan bir firmaya ait 02 AT 578 plakalı kamyonete ve Mehmet B.'ye ait ikamete girmeye çalışan C.S. ile henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahsı fark eden mahalle sakinleri durumu fark ederek şüphelileri yakalamaya çalıştı. Mahalle sakinlerinin sokak aralarında yapılan kovalamaca sonucunda C.S. isimli şahıs yakalanırken henüz kimliği tespit edilemeyen zanlı ise kayıplara karıştı.

POLİS EKİPLERİ GELENE KADAR DÖVDÜLER

Mahalle sakinleri C.S. isimli şahıs için durumu polis ekiplerine bildirirken aynı zamanda mahalle sakinleri polis ekipleri gelene kadar da şahsı tekme ve yumruklarla dövdü. Bir süre dayak yiyen C.S'yi olay yerine gelen polis ekipleri mahalle sakinlerinin elinden aldı. Gözaltına alınan zanlı daha sonra polis merkezine götürülürken polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yakalanan C.S.'nin hırsızlık gibi birçok olaydan suç kaydının olduğu öğrenilirken konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.