"mahmut Uslu, Caner Erkin Hedefine Ulaştı"

"mahmut Uslu, Caner Erkin Hedefine Ulaştı"
Milliyet Gazetesi'nden Ercan Güven, Beşiktaş'taki Caner Erkin - Talisca kavgasında Mahmut Uslu'nun başarıya ulaştığını ve hedefi 12'den vurduğunu ifade etti.YAZI ŞU ŞEKİLDE;"Talisca'nın "ben merkezci motivasyonu" biraz gri dursa da soyunma odasında ona ilk hesap soranın Caner olmas.
Milliyet Gazetesi'nden Ercan Güven, Beşiktaş'taki Caner Erkin - Talisca kavgasında Mahmut Uslu'nun başarıya ulaştığını ve hedefi 12'den vurduğunu ifade etti.

YAZI ŞU ŞEKİLDE;

"Talisca'nın "ben merkezci motivasyonu" biraz gri dursa da soyunma odasında ona ilk hesap soranın Caner olması, sebep-sonuç açısından siyah ve beyaz kadar nettir… Birinci sebep o sırada Şenol Güneş'in soyunma odasında değil tribünde olması!.. Neden yok "otorite"?.. Sinkaf cezası. Çok mu göreceğiz şimdi oğlu yaşındaki adamların itişmesini? İkincisi Caner'in ayarlarıyla oynanmış olması! İlkini Şenol Hoca kendisi, ikincisini Mahmut Uslu yaptı.

Beşiktaş'ın "cezalı hoca" dezavantajını katlamak amacıyla derbi sonrası mikrofonlar önüne gelmesinin ve ceza gerektirecek açıklamalarda bulunmasının bir hikmeti varmış demek ki, Mahmut Bey'in. Ve futbolcu egolarını hesaplayıp kaosu kolaylaştırmak amacıyla Caner'in alarm düğmesine basması nafile çaba değilmiş. Uslu, elbette Caner'i en iyi tanıyan yöneticilerin başında geliyordu ve Caner'in yumuşak karnını çok iyi biliyordu. "Beşiktaş taraftarına aşırı sevgi gösterisi" gibi sudan bir bahaneyle doğrudan kimyasına müdahale ederken sonuçları tahmin ediyordu.

Maksat Caner'i mahvetmek değildi elbet… Caner üzerinden yürüyerek şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibin ahengini bozmaktı. Başardı mı? Bu demek değildir ki, Caner'i sinir tellerinden kontrbas yapmasını, Fikret Orman'a laf atmasını makul/mantıklı ve etik bulmalıyız sayın Uslu'nun. Ben sadece zekasına/tecrübesine şapka çıkarıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.