Malatya için kuvvetli yağış uyarısı

Malatya için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji’nden yapılan açıklamada Malatya ve çevresi için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada Malatya ve çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Malatya geneli için yapılan uyarıda bugün akşam 21.00’e kadar sürmesi beklenilen kuvvetli...

Meteoroloji’nden yapılan açıklamada Malatya ve çevresi için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.


Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada Malatya ve çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.


Malatya geneli için yapılan uyarıda bugün akşam 21.00’e kadar sürmesi beklenilen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, kar erimeleri ve yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.