Mamak Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Program

Mamak Belediyesi’nden Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Program
Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel program düzenledi.
Mamak Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel program düzenledi.

Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa katılan kadınlar, şarkılar ve türkülerle gönüllerince eğlendi. Mamaklı kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve eşi Yasemin Özer, Mamak Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, meclis üyeleri katıldı. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Mantı, kadının değerinin bilindiği huzurlu bir toplum dileklerinde bulunarak, "Bu anlamlı günde böyle güzel bir program hazırladığı için başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kadına yönelik şiddetin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını kaydeden Belediye Başkanı Akgül ise, "Cenneti anaların ayağının altına seren bir medeniyetin fertleriyiz. Yani medeniyetimiz bizlere kadına sadece bir gün değer vermeyi değil, her gün değer vermemizi söylüyor. Ancak kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek açısından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü önemsiyoruz. Kadına yönelik şiddet sadece bizim ülkemizin bir sorunu değil, bütün dünyada yaşanan bir sorundur. Toplum içindeki kadın ne kadar güçlü olursa toplum da o kadar güçlü olur" şeklinde konuştu.

Programda ilk olarak sahneye Mamak Belediyesi'nin başarılı Halk Oyunları Seğmen Ekibi çıktı. Mamak Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği Korosu'nun da sahne aldığı programda Mamak Belediyesi Türk Halk Müziği sanatçısı İlkim Eylül İlk de sahne alarak, Mamaklı kadınlara müzik ziyafeti sundu. Programın sonunda Mamaklı kadınlara hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.