Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan "7 Kocalı Hürmüz" adlı komedi oyununun prömiyeri gerçekleşti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan "7 Kocalı Hürmüz" adlı komedi oyununun prömiyeri gerçekleşti. Salonu dolduran Manisalı tiyatroseverler gönüllerince bir gece geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezon için hazırladığı "7 Kocalı Hürmüz" oyununu ilk kez sahneledi. Sadık Şendil'in yazdığı Yedi Kocalı Hürmüz'ü; Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şensöz yönetti. İrem İner, Name Sofu, Batuhan Nil, Kaan Şensoy, Harun Ovagülü, Murat Bakır, Selimcan Doğancı, Abdullah Işılak, Derya Bozdoğan, Servet Şencel, Miray Aksüt, Pelen Uğursalan, İdil Kayın, Yaşar Genli, Burak Hikmet Tüfekçioğlu, Serdem Paçal, Ceylin Eryılmaz, Elif Su Akın, İlker Kaplan, Banu Esen, Necdet Cura ve Ayşe Zeybek, oyunda rol aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunu MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Kültür Şube Müdürü Nedim Zurnacı, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve Manisalı tiyatro severler izledi. Tiyatronun ilk perdesinin ardından, konuklara boza da ikram edildi.

19. yüzyılın sonlarında İstanbul'un Taşkasap semtinde yaşayan zeki ve alımlı Hürmüz, geçim sıkıntısından dolayı altı kişi ile evlenmek zorunda kalmıştır. Birbirinden habersiz olan bu altı kocayla evli olmasına rağmen, Hürmüz'ün kalbi boş ve mutsuzdur. Ancak bir gün hayatının erkeği ile karşılaşır. Ve derhal nikâh kıyılması için harekete geçer. Bunun üzerine yaşanan trajikomik olayları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları başarılı performansları ile izleyicilere aktardı.

Oyun sonunda sahneye davet edilen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, performanslarından ötürü tüm ekibi tebrik etti ve oyunculara çiçek takdiminde bulundu.

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

Manisa ‘7 Kocalı Hürmüz’ İle Güldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.