Kayserispor'da Rumen Korkusu!

Kayserispor'da Rumen Korkusu!
Kayserispor'un Rumen teknik direktörü Marius Sumudica, Karabükspor ile oynayacakları maçın zor olacağını söyledi.
Kayserispor'un Rumen teknik direktörü Marius Sumudica, Karabükspor ile oynayacakları maçın zor olacağını söyledi. Karabükspor'da 5 tane Rumen oyuncu olduğuna dikkat çeken Sumudica, "Onlar kendini göstermeye çalışacak" diye konuştu.

5 Rumen oyuncunun bir Rumen Teknik Direktör karşısında galibiyet arayacaklarını ve bu oyuncuların çok hırslı olacakları düşüncesine sahip olduğunu söyleyen MariusSumudica, "Galatasaray maçından daha zor olacak. Rakip takımdaki Rumen oyuncular açık konuşmak gerekirse beni tedirgin ediyor. Rumen bir teknik adama 5 Rumen oyuncunun karşı karşıya gelecek. Hırslı olacaklar, istekli olacaklar yani kendilerini göstermek için her şeyi yapacaklar. Bu nedenle zor bir maç olacak "dedi.

14 sarı 2 kırmızı

Bu sezon 7. Hafta sonunda Kayserispor, 14 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü. En fazla golü yabancı oyuncular attı. Silvestre Varela (2) Umut Bulut (2), Ryan Mendes (2) Levent Gülen, Stephane Badji, Kana Bıyık, Atilla Turan, Güray vural ve Nikola Stojkovic birer gol atan oyuncular oldu.

Oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan Kayserispor, 14 puanla 3. Sırada yer alıyor. Beşiktaş ile aynı puana sahip olan Kayserispor, sırasıyla, Karabükspor, Konyaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynayacağı 4
maça büyük önem veriyor.

Haber: Faruk AYDEMİR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.