Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel
Yıldırım Belediyesi, sosyal hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği "Yıldırım Paylaşım Atölyesi" ve "Yıldırım Sosyal Kart" ile ihtiyaç sahiplerinin...

Yıldırım Belediyesi, sosyal hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği "Yıldırım Paylaşım Atölyesi" ve "Yıldırım Sosyal Kart" ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından "Yıldırım'da Hayat Paylaşımla Güzel" sloganıyla hayata geçirilen Yıldırım Paylaşım Atölyesi, gönüllü bağışçıların eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri 2017'nin ilk 9 ayında 231 ev eşyası ve 2 bin 119 adet giysiyi vatandaşlara ulaştırıldı. İhtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin alışveriş yapmalarını sağlayan "Yıldırım Sosyal Kart" projesi kapsamında 15 bin 260 kişiye kart teslim edildi. Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne yapılan müracaatlarının değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahipleri, teslim aldığı kart ile anlaşmalı market zincirlerinden alışverişte istediği gıda ürününü alabiliyor.

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak ilçedeki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Hemşerilerimizin dertleri ile dertlenmek ve bunlara bir nebze de olsa derman olabilmek bizim yönetim anlayışımızın temelini teşkil ediyor. Maddi imkanı el vermeyen zor durumdaki vatandaşlarımızın hem giysi hem de eşya ihtiyaçlarına cevap verdik. "Yıldırım Sosyal Kart" adını verdiğimiz projemizle de ihtiyaç sahibi hemşerilerimize anlaşmalı market zincirlerinde dilediğince kullanabilecekleri, her türlü gıda ürününü alabilecekleri bir kart veriyoruz. Bu anlayışla ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olarak birlik ve beraberliğimizi canlı tutmayı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.