Manuel Fernandes'in Menajeri Konuştu! Beşiktaş...

Manuel Fernandes'in Menajeri Konuştu! Beşiktaş...
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Manuel Fernandes için menajeri Paulo Barbosa'dan açıklamalar geldi. Paulo Barbosa, kontratı sona eren ve Beşiktaş'a gelmek istediği söylenen Manuel Fernandes ile ilgili olarak, "Türk basınında çıkanlar doğruyu yansıtmıyor.
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Manuel Fernandes için menajeri Paulo Barbosa'dan açıklamalar geldi.

Paulo Barbosa, kontratı sona eren ve Beşiktaş'a gelmek istediği söylenen Manuel Fernandes ile ilgili olarak, "Türk basınında çıkanlar doğruyu yansıtmıyor. Haberin kaynakları kendileri herhalde. Manuel böyle bir şey söylemedi. Manuel'in önceliği Lokomotiv ile kontrat yenilemek, bunu daha önce de söylemiştik. Pozisyonumuzu koruyoruz." açıklamasını yaptı.

Şu ana kadar neden kontrat yapmadıklarını açıklayan Barbosa, "Kontrat imzalamak için Lokomotiv başkanından haber bekliyoruz. Onlar da hazır olduklarında görüşmelere başlayacağız." diyerek sözlerini sürdürdü.

Moskova kulübünden ne zamana kadar haber beklediklerine dair gelen soruya ise Paulo Barbosa, "Lokomotiv, bizimle kontrat uzatmak istediklerini daha önce söylediler. Kulübün önünde şu an ciddi birkaç problem var. Onları halledecekler ve ardından karşılıklı imzaları atacağız." sözleriyle yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.