Marco Fabian: "tüm O Haberler Yalan!"

Marco Fabian: "tüm O Haberler Yalan!"
Fenerbahçe'nin İstanbul'a kadar getirip transferinden vazgeçtiği Marco Fabian, Eintracht Frankfurt forması ile çıktığı Ederbergland hazırlık maçında 2 gol attı ve takımının mücadeleyi 5-0 kazanmasına yardımcı oldu. Maçtan sonra konuşan Fabian, "%100 olarak Frankfurt'ta kalıy.
Fenerbahçe'nin İstanbul'a kadar getirip transferinden vazgeçtiği Marco Fabian, Eintracht Frankfurt forması ile çıktığı Ederbergland hazırlık maçında 2 gol attı ve takımının mücadeleyi 5-0 kazanmasına yardımcı oldu.

Maçtan sonra konuşan Fabian, "%100 olarak Frankfurt'ta kalıyorum. Kararım budur ve bundan sonra her şeyimi Eintracht için vereceğim." ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki transfer görüşmeleriyle ilgili sorulan soruya Meksikalı oyuncu, "Zordu. Geçen hafta stresli günler geçirdim. Fenerbahçe ile yapılan transfer görüşmeleri ve yaşanan tüm problemlerden dolayı stresliydim. Ama bunlar geçti ve şimdi Eintracht Frankfurt'tayım. Sadece Frankfurt'a odaklanıyorum. Oynamaya hazır durumdayım, gelecek maçları bekliyorum. Frankfurt'ta kalmak benim kararımdı ve mutluyum." cevabını verdi.

Sağlık durumuyla ilgili söylentilerin doğru olmadığını söyleyen Fabian, "Tüm bu haberler yalan! Sırtım yüzde 100 iyi durumda." diyerek sözlerini noktaladı.

"MARCO FABIAN İYİ OYUNCU, YARDIMCI OLACAK"

Frankfurt TekniK Direktörü Adi Hütter, "Marco Fabian aramıza döndüğü için çok mutluyum. Çok iyi bir oyuncu ve tecrübesiyle bize çok yardımcı olacak." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.