Tekirdağ’da Eğitimcilere Seminer

Tekirdağ’da Eğitimcilere Seminer
Tekirdağ'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Tekirdağ Maarif Akademisi" projesi kapsamında "Yönetim Becerileri ve Liderlik" konulu seminer gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Tekirdağ Maarif Akademisi" projesi kapsamında "Yönetim Becerileri ve Liderlik" konulu seminer gerçekleştirildi.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanan "Tekirdağ Maarif Akademisi" kapsamında "Yönetim Becerileri ve Liderlik" konulu seminer Namık Kemal Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminere Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı öğretim üyesi Prof. Dr. Servet Özdemir, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, ilde yer alan tüm resmi ve özel okul ve kurumların müdürleri katıldı.

Program Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılı ilk döneminin genel değerlendirmesini yapan Ersan Ulusan, dönem sonu itibariyle gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Devam eden ve planlanan projelere de değinen Ulusan, kurumlarda yapılması gereken çalışmalar ve kurumlardan beklenenler konusunda açıklama yaptı. Program Şube Müdürü İsmail Çelebi'nin "Sosyal Etkinlikler Modülü" tanıtımı ile devam etti.

Prof. Dr. Servet Özdemir, "Yönetim Becerileri ve Liderlik" konulu sunumuyla eğitim sistemimizde sorulması gereken temel sorulara değindi. 21. Yüzyılda eğitimin içerisinde değişen paradigmalara, eğitimde yeni teknolojiler ve STEM konularına dikkat çekti. Örgün eğitimin dışında kalan bireylerin de eğitimle ilgili sorunlarına değindi. Okulları daha cazip hale getirmenin önemine vurgu yapan Özdemir, eğitime yönelik güncel fırsat ve tehditleri belirterek okullarda yapılabilecek yenilik ve düzenlemelere örnekler verdi.

Seminer sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın katılımlarından dolayı Prof. Dr. Servet Özdemir'e plaket taktim etti.

Tekirdağ’da Eğitimcilere Seminer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.