Mariano'dan Maç Sonu Isyan! "hakem Engelledi"

Mariano'dan Maç Sonu Isyan! "hakem Engelledi"
Benfica ile 0-0 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray'da sağ bek Mariano, maçın ardından açıklamalarda bulundu."VAR OLSA FARKLI OLURDU" İki maçtaki hakemlerin maçlara damga vurduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Çok fazla hakemle ilgili konuşmak istemiyorum, eğer .
Benfica ile 0-0 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray'da sağ bek Mariano, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"VAR OLSA FARKLI OLURDU"

İki maçtaki hakemlerin maçlara damga vurduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Çok fazla hakemle ilgili konuşmak istemiyorum, eğer konuşursanız ceza alabiliyorsunuz. Ben dışarıdan seyredenlere, kamuoyuna bırakıyorum bunu. İlk maçta penaltı olmazdı, bu maçta ofsayt olmazdı, gol verilirdi ama şu anda yapacak bir şey yok. TAbii ki VAR olsa çok farklı olurdu" dedi.

"GOL ATTIK AMA ENGELLENDİ"

Gol attıklarını ama hakemin engellediğini söyleyen Mariano, "İki stoperimizin de katkısı tartışılmaz. Bugün gol yemedik ama amacımız gol atmaktı. Belki de bunu başardık ama hakem sayesinde bu engellendi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.