Konya Şeker, Mehmetçik İçin Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

Konya Şeker, Mehmetçik İçin Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi
Gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Konya Şeker, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusunun...

Gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Konya Şeker, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusunun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyası başlattı.

"Kurumsal Organ Bağışı" ve "Türkiye Nüfusu Kadar Ağaç" gibi projelere imza atan Konya Şeker, kan bağışı kampanyası ile de örnek oluyor. AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk önderliğinde 2007 yılında başlatılan ve her yıl periyodik olarak devam eden "Kan Bağışı" kampanyası çerçevesince bugüne kadar 1979 ünite kan bağışı yapıldı. Konya Şeker, son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusunun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtına da destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyası başlattı. İlk olarak Panplast'ta başlayan kampanya, sırayla Seydibey, Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesisleri, Konya Şeker Merkez Kampüsü, Çumra Şeker Kampüsü ve Beta Ziraat Tohum Üretim ve İşleme Tesislerinde devam edecek.

"Konya Şeker, derde derman oluyor"

Zeytin Dalı Harekatı için Konya Şeker ile Türk Kızılay'ının birlikte düzenlediği "Kan Bağışı" kampanyası ile ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, "Konya Şeker ailesinin gerek organ bağışı, gerekse kan bağışı kampanyası vesilesiyle sergilediği hassasiyet ve her arkadaşımızın gönülden katılımı, bu ailenin ülkeye ve bu ülkenin insanına gösterdiği sevgisinin işaretidir" dedi.

Başkan Recep Konuk, "Konya Şeker olarak bizim bir duruşumuz, tavrımız var. Bu duruş, tavır sadece ekonomik alanla sınırlı değildir. Biz, sosyal hayatta da, sosyal sorumluluk projelerimizde de aynı duruş ve tavrı sürdürmeyi prensip edinmiş bir kurumuz. Biz ülkemizin, milletimizin, kahraman ordumuzun yanındayız ve hep de yanında durmaya devam edeceğiz. Biz derde derman olmak için varız. Biz, hiçbir alanda son dakikacı da olmadık. Bıçak kemiğe dayanana kadar beklemedik. Yani işler veya meseleler acil hale gelene kadar beklemedik. Mesela yaptığımız yatırımlar, genellikle mesele kapıyı gelip çalmadan önce meseleyi bertaraf eden, derde derman olan yatırımlardır. Bu anlayışımız, sosyal sorumluluk projelerimize de damga vuran anlayıştır. Bu ailenin en büyük özelliği, sorunlara duyarlı olmak ve çözümüne katkıda bulunmaktır. Kan bağışı, ihtiyacı olan bir insana can olmaktır, çaresizliğin çaresi olmaktır, milletimizin derdine derman olmaktır. Bu bilincimizi hiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. Daha öncekilerde olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla başlattığımız kan bağışı kampanyasına da tüm çalışanlarımız şevkle, heyecanla, gönülden bir katılım göstermektedir. Gösterdikleri hassasiyet, sergiledikleri duyarlılık dolayısıyla hepsini kutluyor, onların bu davranışının örnek olmasını, örnek alınmasını diliyorum" diye konuştu.

Konya Şeker, Mehmetçik İçin Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.