Mazbatasını Alan Mansur Yavaş'tan İlk Açıklama: Darısı İstanbul'un Başına

Mazbatasını Alan Mansur Yavaş'tan İlk Açıklama: Darısı İstanbul'un Başına
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mansur Yavaş, galip çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ankara Adliyesijne giderek mazbatasını aldı. Ankara Adliyesi çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ankara Büyük

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mansur Yavaş, galip çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ankara Adliyesijne giderek mazbatasını aldı.

Ankara Adliyesi çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Darısı İstanbul'un başına" dedi.

İLK İCRATINIZ NE OLACAK SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir gazetecinin, "İlk icraatınız ne olacak" sorusuna, "Fazla uzatmaya gerek yok." diyerek yanıtladı. Açıklamalarına devam eden Mansur Yavaş, İstanbul'daki yeniden sayımlara vurgu yaraparak, "Darısı İstanbul'un başına." dedi.

Mazbatasını alan Yavaş şunları söyledi:

"Ankara halkı 5 yıllığına bizi görevlendirmiştir. Buna layık olmaya çalışacağız. Ankara'yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Diğer ülkelerin başkentleriyle yarışacak bir başkent yaratacağız. Seçim bitti, seçimde olanlar geride kaldı. Bizde husumet, kin yok. Ne çalışan ne de oy vermeyenler açısında bir sorun yok. Adalet ve liyakat ön planda olacak."

CHP, İmamoğlu'nun Mazbatasının Verilmesi İçin YSK'ya BaşvurduCHP, İmamoğlu'nun Mazbatasının Verilmesi İçin YSK'ya Başvurdu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Mazbatasını Aldıİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Mazbatasını Aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.